Praktische zaken

De reis beginnen
Meer informatie of aanmelden voor relatietherapie of de relatietraining Houd me Vast? 

 

Aanmelden
Jullie kunnen je aanmelden telefonisch of via e-mail. We zullen dan een afspraak maken voor een eerste gesprek, waarin we met elkaar kennismaken en samen een plan opstellen.
De wachttijd kan sterk variëren. U kunt het best een e-mail sturen naar k.starke@sensusnet.nl om te informeren naar de actuele wachttijd.

 

Kosten
Partnergesprekken kunnen onderdeel uitmaken van een individuele therapie en worden dan vergoed door de zorgverzekering. Helaas wordt relatietherapie meestal niet vergoed door de zorgverzekeringen. Dit betekent dat jullie de factuur zelf opgestuurd krijgen.

 

Tarieven 

Intake-/kennismakingsgesprek 50-60 minuten: 90 euro
Relatietherapie vanaf de tweede sessie, per sessie van 50 minuten: 90 euro

Verslaglegging en administratie bij het tweede gesprek: 80 euro

Overige verslaglegging: in overleg.


Houd me Vast groep (2 dagen training in een groep): 600 euro per stel. De training wordt gegeven door 2 therapeuten in groepen van maximaal 4-5 stellen. Jullie werken echter als stel samen met een therapeut. Er is dus veel aandacht voor ieder stel!
Voor (voormalig) cliënten geldt nu een gereduceerd tarief van 500 euro per stel.

 

 

NoShow: wanneer u de afspraak niet uiterlijk 24 uur vooraf afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Dit tarief bedraagt 50 euro per sessie en kan nooit worden gedeclareerd bij de verzekering. In bijzondere situaties kunnen afspraken gemaakt worden over het inhalen van reeds gepland (groeps)sessies.

  

Heeft u andere wensen met betrekking tot de duur of frequentie van de sessies, neem contact met ons op!