Relatietraining: Houd me Vast

 

 

In elke relatie sluipen negatieve patronen, die Sue Johnson 'de relatiedans' noemt. Sommige stellen kunnen al aardig dansen. Zij voelen zich veilig en geborgen bij elkaar en kunnen fijne en minder fijne dingen met elkaar delen. Toch is er in elke relatie wel wrijving. Oude pijnpunten spelen soms op en worden door de ander geraakt. Het programma Houd me Vast (HmV) is voor stellen die hun relatie willen verbeteren, elkaar nog beter willen begrijpen, en minder ruzie willen maken. Ook is het vaak onderdeel van de relatietherapie.

EFT is de basis van Houd me Vast. Het programma bestaat uit acht stappen. Deze training kan gegeven worden in 8 losse sessies, of in twee keer een hele dag.
Wanneer jullie Houd me Vast in een groep volgen, is er een intake en nagesprek per stel. Tijdens het programma krijgen jullie als groep uitleg en opdrachten, waarna ieder stel apart aan de opdrachten gaat werken en de therapeuten bij jullie langskomen. Daarna is ruimte voor terugkoppeling in de groep, maar je bent niet verplicht hierin je ervaring te delen.
Houd me Vast kan ook per stel gevolgd worden, dus niet in een groep.

Met houd me Vast versterken jullie je basis!

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, plannen wij weer een nieuwe datum voor de tweedaagse Houd me Vast training.
Kleine groepjes van 3 tot 5 stellen in een prachtige omgeving. Samen aan je relatie werken en tot rust komen? 

Neem voor meer informatie of aanmelden contact op via info@sensusnet.nl of 06-42754589.